3 eines per iniciar-te al món digital

Marketing Digital Eines

Iniciar-se al món del màrqueting pot arribar a ser complicat, sobre tot si no sabem per on començar. Tots hem estat principiants i no són poques les plataformes que es presenten com “ideals” pel teu projecte.

Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin… totes elles són perfectament complementàries i no tenim perquè descartar-ne cap. Ara bé, el que sí és necessari és tenir-les actualitzades. Mantenir les nostres pàgines actives requereix de persistència, temps i dedicació. Per sort, existeixen un conjunt d’eines altament recomanables per facilitar aquesta tasca.

A continuació trobem tres exemples d’eines de fàcil ús que t’ajudaran a iniciar-te al món de les xarxes socials de manera fàcil i àgil.

1. Metricool

Metricool

Planificar, publicar posts i elaborar informes és més fàcil amb Metricool. Aquesta plataforma permet programar publicacions a totes les xarxes socials de la marca des d’un mateix lloc. Obtenir i monitorar les interaccions a les teves xarxes socials és més còmode que mai gràcies a aquesta eina.

Prova-la de franc a metricool.com

2. Mailchimp

Mailchimp.

Mailchimp és una eina més complexa que Metricool, però amb unes prestacions més avançades que la plataforma anterior. Aquesta eina està enfocada a la creació de campanyes de email marketing o newsletters. Mailchimp és la plataforma líder al món en email marketing.

Per sort, el fet de tractar-se d’una eina molt potent no la converteix en complexa. De fet, iniciar-se a Mailchimp és relativament senzill, ja que la pròpia eina ens ofereix templates per on començar a preparar els primers enviaments. Aquest element de Mailchimp ens permet crear comunicats de gran qualitat visual en qüestió de minuts.

Li dones una oportunitat? Prova-la a mailchimp.com

3. Trello

Trello.

Per últim, però no menys important, trobem Trello. Aquesta eina és de gran utilitat per centenars de milers de creadors de contingut a tot el món. Trello és una plataforma que no està vinculada a cap xarxa social, però que és ideal per planificar els continguts del futur.

La seva missió és fàcil: Organitzar-te la vida. Gràcies al seu sistema intuïtiu i còmode, només cal crear les tasques o publicacions que tenim en ment i classificar-les per columnes segons la prioritat o data límit.

Podriem explicar-te detalladament com funciona Trello, però el millor és provar-ho un mateix (Do It Yourself). T’animem a descobrir com d’útil pot arribar a ser una eina aparentment tant bàsica.

Prova-la ara a trello.com

Necessites suport en màrqueting digital?

email, estrategia, xarxes

Consells, novetats, tendències...

Una comunitat magnètica!

+34 613056386
hola@magnetic.cat
magnetic.cat

Doctor Fleming 3
08397 Pineda de Mar
Barcelona

Som membres de

Disseny Web Magnetic

Som socis de

Obrir xat
Hola! ¡Hola! Hi!
Hola! Et podem ajudar?
¡Hola! ¿Te podemos ayudar?
Hi! How can I help you?